Cum s-au ales patronii de la Orion cu un articol în care sunt lăudaţi şi mai multe comentarii în care sunt înjuraţi

Turnătorii toarnă acum pe net

turnatoria-campinaCu o lună în urmă, cotidianul România liberă publica în ediţia online articolul “Milionarul din fontă şi oţel”. Despre patronul de la Turnătoria Orion Câmpina. Despre cât de bine şi de frumos e totul în firmă, despre cum “stapânul oţelului de pe Valea Prahovei nu se gândeşte să-şi disponibilizeze salariaţii, cum se face deja în alte firme din România”.
Probabil, autorul materialului a mizat pe faptul că, de felul lor, muncitorii din turnătorii nu prea citesc presă, mai ales online. Altfel, nu ar fi riscat să se refere la salariile din firmă şi la cum dau muncitorii bir cu fugiţii atunci când văd “cu ce se mănâncă fonta”. Nashpa decizie, aceste referiri. Care a stricat definitiv efectul scontat de material.

Şi uite aşa au început turnătorii câmpineni să toarne şi comentariile să curgă.
Gogu Fierastrau: “Te da in fara plata si te pune sa faci cerere ca si cum ai cerut tu fara plata.Ce sa mai sunt niste HOTII.”
Gogu: “Zice ca oamenilor nu le place munca grea? Nu le place munca NEPLATITA, acesta e adevarul!”
Cojocaru Armando: “Domnule ziarist sa vezi cum se lucreaza in turnatoria Campina si dupa aceea sa comentezi iar omul lasati-o mai moale, angajeaza vara si da afara in timp de toamna tarzie vai de steaua noastra!”

Mai multe pe pagina din romanialiberă.ro.

One thought on “Cum s-au ales patronii de la Orion cu un articol în care sunt lăudaţi şi mai multe comentarii în care sunt înjuraţi

  1. Si-a batut de oamenii de valoare joc in ultimu hal -arunca cu piese madame Stefana dupa ingineri si muncitori,a desconsiderat pe liderul de sindicat refuzand bilete de statiune pt muncitori,a pastrat doar informatorii( nu dau nume-aia care erau directori si stateau la fundul muncitorilor prin hale si comandau prost.Adio Nastase si PSD ,out si turnatoria

Adaugă un comentariu

Close