N-apuc să zic ceva de Severin, că vine unu' John să mă linşeze.

Acesta este un mesaj foarte important pentru John. Cine nu e John este rugat să nu citească, să nu îşi piardă timpul degeaba. La mesajul aici pentru ca John să îl găsească repede şi să îl dea mai departe. Este, de fapt, un răspuns la mesajul pe care el mi l-a trimis mai zilele trecute şi pe care i-l reamintesc.

“John says:
Draguta, chiar nu poţi sa treci peste dezamagirile tale? Parca te dusesi cu cv-ul in dinți la Severin sa te angajeze si ai fost respinsă… Probabil din cauza caracterului tau, sau mai degrabă a lipsei de caracter… Da, nu ai stofa de jurnalist, impaca-te cu ideea… Nu toată lumea poate, mai sunt si alte meserii. Lasa frustrarile ca trece viaţa pe langa tine.” (Chiar aşa: De ce? De ce dracului s-a reactivat George Severin?)

Dragă John, îţi sunt recunoscătoare că te-ai străduit cu sfaturile de bine şi cu încurajările călduroase. De aceea, îmi e foarte greu să te dezamăgesc, spunându-ţi că nu ţi-ai updatat informaţiile, din moment ce pari să nu ştii că, uite, eu chiar practic meseria aia pentru care tu zici că n-am stofă. E adevărat, nu în improvizaţia aia a lui Severin, unde zici tu că am fost respinsă din cauza caracterului meu. Că bine zici! Ce era să caute un caracter la Bitza? Află deci, dragă John, că tot jurnalişti se numesc şi cei care lucrează într-un trust naţional şi nu te întâlneşti tu cu ei . Dar nu te plictisesc cu detaliile din moment ce pentru tine lumea începe cu Zarva si se sfârşeste cu Prima Câmpina.
Încă o dată, mulţumirile mele şi toate cele bune. Dar, data viitoare, lasă-l pe Severin să scoată la înaintare un om mai bun care să mă linşeze pe blogul meu. Sau mă înşel eu când cred că îşi poate permite să-l plătească?! Altfel… puţin dă, puţin face.

Pentru cine nu e John şi a citit din întâmplare mesajul acesta, am o întrebare:

w.t.f. is John din Câmpina?

Previous post Ziua Pamantului a fost marcata si la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti
Next post Viorel Gârbaciu, aproape de un nou mandat de director

Adaugă un comentariu