Chiar aşa: De ce? De ce dracului s-a reactivat George Severin?

Nu puteam să pierd momentul de reactivare pe net a lui George Severin. Îl ştiţi, nu? E tipul ăla care, după ce ne-a smuls un vot  cu aspiraţiile de senator, vine acum să ne smulgă o lacrimă cu nostalgiile de jurnalist local. Aşa că ne loveşte cu un blog pe care ieri şi-a pus un post intitulat “De ce?”.

george-severinDacă e vineri dimineaţă, îmi beau cafeaua şi n-am ce face, pot pierde timpul zicând şi eu câteva dece-uri de-astea retorice. Cum ar fi: de ce ţine să ne convingă că e incompetent (“cetățenilor colegiului Valea Prahovei, pe care prea discret i-am reprezentat, până acum, în Senat”)? de ce ţine să ne convigă că e naiv (“s-au dovedit simple iluzii fără fundament”)? de ce, în fine, ţine morţiş să ne mai convingă, a nu ştiu câta oară, că e trădător (“nu voi vota niciodată pentru Legea Educației sau Legea pensiilor în variantele ce ne-au fost propuse de Guvern”; “regimul prezidențial, totul opus concepției mele”)?

Eu zic să ţinem aproape, că nici nu ştim cum pierdem momentul în care George Severin dă dracului PD-L-ul şi se duce la PSD. Şi atunci înţelegem noi şi ce de ce acest “De ce?”.


Previous post Păgubit după ce şi-a plătit online factura la RDS
Next post Motociclist urmărit cu girofauri şi sirene

9 thoughts on “Chiar aşa: De ce? De ce dracului s-a reactivat George Severin?

  1. Draguta, chiar nu poţi sa treci peste dezamagirile tale? Parca te dusesi cu cv-ul in dinți la Severin sa te angajeze si ai fost respinsă… Probabil din cauza caracterului tau, sau mai degrabă a lipsei de caracter… Da, nu ai stofa de jurnalist, impaca-te cu ideea… Nu toată lumea poate, mai sunt si alte meserii. Lasa frustrarile ca trece viaţa pe langa tine.

  2. Jhon are dreptate.Atata timp cat jurnalistii din orasul asta nu fac decat sa-i tina hangul lui Anastasescu ce sa spunem.Tii minte traseismul tau jurnalistic:ai fost pe la Prahova,nu aveai loc,la echipa Anghel si Moldoveanu pe vremea Tintei nu prea ai facut decat sa acresti varza,atat tu cat si cealalta Carmen(Negreu).Colaborezi cu Oglinda,dar nu apari nici la redactie,deci nu pagini aurii,nu existi.Acum la Valea Prahovei…daca mai pleaca de la Bita 2 si vin aici iar stai pe acasa,asa ca LASA-TE.Ciocu mic faci praf::))

  3. Pitzi nu jurnaliste in orasul asta.Si mai aparati si pe Anghel ,Cord si Bita.RUSINE.

  4. stiu, frustratii, complexatii nu suporta adevarul!!!!!!!!esti un exemplu bun in sensul asta. pai atunci …esti desteapta,esti spontana, esti foarte faina, ce sa mai…

  5. pentru Adrian D.: domnule Adrian, si mie imi pare rau ca nu apar in pagini aurii. sigur e o scapare regretabila a celor care editeaza catalogul. ma gandesc sa cumpar totusi un spatiu publicitar la ei si sa imi public acolo un cv, ca sa va lamuriti si dvs ce si despre cine vorbiti. in ce-i priveste pe cei de la Prahova, Oglinda, Valea Prahovei, chiar nu au nicio vina, nu apar la ei fiindca n-am fost niciodata la ei. toate cele bune. :))

  6. Scurtă observaţie pentru domnul Adrian D.: din surse specifice muncii de jurnalist, am aflat că şi mama dvs acreşte varza, alături de alţi membri ai familiei, fapt pentru care mulţi dintre apropiaţii domniei voastre vă asociază cu murăturile grozave pe care le-au servit la mesele la care i-aţi invitat. Vă stau oricând la dispoziţie, să acrim împreună tot ce doriţi, cu condiţia să aveţi destulă saramură în vene, dacă ne vedem faţă în faţă. Aşa cum spuneaţi, eu acresc varză, deci, nu mă încurc cu gogonele.

Adaugă un comentariu