Comisarul Florin Dragomir are duşmani aici şi prieteni în Arabia Saudită

Cu ceva vreme în urmă, cineva a ajuns pe campina.regionis.info căutând tag-ul “florin dragomir campina”. Cum eram la început şi doream ca paginile acestea să ofere satisfacţie tuturor vizitatorilor, mi s-a părut regratabil că ele nu conţineau şi un material care să răspundă aşteptărilor vizitatorului. Care era tocmai din… Arabia Saudită. Poate… vreun prieten al comisarului.

Că Florin Dragomir nu are doar prieteni prin stăinătate ci şi duşmani pe-acasă avea să se dovedească zilele trecute. Când, pe site-ul ziare.com, apărea o referire la numele personajului. Mai exact un comentariu la articolul DNA ia urma generalilor cu diplome false“.Astfel, pe ziare.com, Mikey spune: “Propun procurorilor DNA sa verifice modul in care comisarul DRAGOMIR FLORIN de la I P J Prahova a obtinut titlul de DOCTOR in DREPT la Academia de Politie Bucuresti. Nu stie sa scrie corect,nu stie sa vorbeasca corect, de publicat lucrari …nici vorba. Lucrarea de doctorat i-a fost intocmita de col.(r) Conea Nicolaie de la scoala de agenti politie Campina si i-a fost scrisa la calculator de o salariata a SC NEPTUN SA Campina (din dispozitia fostului director Dragomir )”.

Dar asta nu e tot ce apare pe site-urile ziarelor despre Florin Dragomir. Pe gândul.info, la articolul Poliţia Timiş ascunde implicarea angajaţilor săi în incidente grave, Gigel spunea: “La fel procedeaza si IPJ Prahova ,care nu a suflat nici o vorba in legatura cu accidentul comis in seara zilei de 08 iulie 2007 de catre comisarul de politie DRAGOMIR FLORIN pe strada Calea Doftanei din Campina. Acesta fiind in stare de ebrietate a condus, cu viteza f.mare, ATV-ul personal si intr-o curba a intrat pe contrasens lovindu-se frontal cu o Skoda Fabia de IF care circula legal. Ofiterul a refuzat recoltarea probelor biologice de sange sustinand ca a condus o alta persoana…”

Pe această cale dorim să îl linistim puţin pe prietenul din Arabia Saudită: Cum în amândouă textele numele comisarului este scris cu majuscule, se poate specula că e vorba despre una şi aceeaşi persoană care postează comentarii nashpa despre acesta. Sau nu. Comisarul ar trebui să ştie mai bine, doar e de meserie.

Previous post Waldorf, alternativa pentru elevii constanteni
Next post Cum s-au ales patronii de la Orion cu un articol în care sunt lăudaţi şi mai multe comentarii în care sunt înjuraţi

Adaugă un comentariu