A murit Papy. A fost arestat Capone. Ce de evenimente!

Moartea lui Papy a fost evenimentul săptămânii trecute. S-a vorbit despre cine şi ce are de moştenit după el. Unii şi-au amintit că omul are o nevastă şi doi copii minori. Alţii şi-au amintit că omul a vrut să facă o afacere cinstită cu Primăria Câmpina, dar că n-a reuşit pentru că pierdut o licitaţie oricum controversată şi criticată în presa anului 2007. În fine, au fost amintiri frumoase legate de Papy. Arestarea lui Capone a fost evenimentul săptămânii acesteia. S-a vorbit despre cum a rezistat neatins, atâţia ani, un interlop de talia lui Capone. Unii şi-au amintit că între Papy şi Capone ar fi existat o legătură. Şi au tras, fără drept de apel, concluzia că Papy le ţinea spatele multora. Alţii şi-au amintit cum, în campania electorală, Capone era dat drept candidat la conducerea Poliţiei Comunitare din Câmpina, în cazul în care Alin Moldoveanu l-ar fi învins pe Horia Tiseanu. Şi au mai decis încă o dată că multe tâmpenii s-au spus în campanaia aia.

Previous post Primarul Tiseanu are în Campina două cazinouri, dar nu e de acord cu ele
Next post Turismul, o posibilă salvare pentru şomerii câmpineni

9 thoughts on “A murit Papy. A fost arestat Capone. Ce de evenimente!

 1. Pingback: Top 10 Campina
 2. Pingback: Top 10: Top hot articole despre Campina, Prahova
 3. Bine spune acolo AU FOST!
  Bai oameni buni vedeti ca acum sunt oameni la putere care nici nu sau auzit de iei ca fiind periculosi, acum un an de zile au intrat 3 echipe de mascati peste niste pusti dupa democratiei oras campina care invarteau cateva sute de mi de $ jan zis versace,vali venit recent din valcea ,karas foarte buni tovarasi intre iei! Si nu stia nimeni.
  EU zic ca tineretul vine din urma cu mare putere!
  Ce a fost inainte sa dus!!
  Acum pusti sunt la putere,

 4. Eu am auzit ca acum un an de zile a intrat mascatii peste niste baieti de la noi din campina,
  jan zis versace,vali venit recent din valcea,karas.
  Facuse in 3 luni 120.000 $
  Oameni lucreaza cu cap,si tineretu asta vine din spate acum cu putere fara ca cineva sa asi dea seama.

 5. Ce pretentii sa avem de la cel mai penal fiu al municipiului Horia Tiseanu.Fiul sau Teo nu are combinatii cu Papi,Capone,Cutu Zizi,Vintila si altii? A ajuns orasul pe mana unor gainari

 6. Cica e un bataus (nu interlop )cum scrie presa de k[..]t din Campina,Piciu.S a batut cu toti taranii din prejurul Campini.Pe langa Capone e un spirochete lache

 7. Ce Capone frate.Degeaba are fetite la produs si da bani cu camata ,un parlit care are datorii la salile de jocuri de noroc din Campina…a vrut sa faca combinatii cu Tiseanu dar l-au oprit altii.Majoritatea top 300.

Adaugă un comentariu